Behandling

INSIDA & UTSIDA

BEHANDLINGAR


Ayurveda lär oss människor hur vi kan leva ett friskare liv. Det handlar om att öka medvetandet om kroppens behov av balans. Tillsammans med dig skapar vi din egen hälsa genom inspiration, mångtusenårig kunskap, erfarenhet och beprövade behandlingar med Naturliga produkter.

Ayur veda

ABHYANGA


Helkroppsmassage, Ayur-vedisk klassiker. En behaglig och mjuk massage med varm olja som särskilt anpassats till din konstitution. Renar kroppen från gifter och andra slaggprodukter. Mycket avslappnande, ökar vitaliteten och välbefinnandet. 


Ca. 90 min.

MARMA


En unik behandling för att skapa djup avslappning och balansering av kropp, själ, ande och livskraft. Kroppens marmapunkter stimuleras för att få igång energiflödet i kroppen.
Ca. 90 min.

ADRENALDAMM


En behandling för att minska stresshormonerna som utsöndras via binjurarna. Vi gör en damm kring njurar och binjurar som vi sedan häller varm olja i. Lugn och avstressande behandling.
Ca. 90 min.

SKÖNHETSBEHANDLINGAR

Vill du se yngre ut, få bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre? Naturligt facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättre den allmänna hälsan.

 

Metoden är unik i kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till mordern västerländskt tänkande. Genom bland annat effleurage, friktion och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar upp för djup avslappning och inre frid.

 

  • Ökar blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster.
  • Stärker ansiktsmusklerna och bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer.
  • Reparerar och balanserar tillståndet i huden vilket fördröjer ålderstecken.
  • Löser upp muskelspänningar och sänker djup avslappning.
  • Stimulerar och skapar balans i nervsystemet, förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet.
  • Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden.