Ekofrisör

Naturlig hårvård
Här erbjuds du ett naturligt sätt att sköta ditt hår, utan att använda skadliga, kemiska preparat. Allt du tillför håret går rakt in i din kropp. Genom att använda helt naturliga preparat, som vegetariska oljor, växter etc. får vi ett friskare hår med mycket bättre kvalitet. Vi motverkar även tillförsel av gifter till vår kropp även till miljön.

 

Naturlig skötsel
Hur ska vi då sköta vårt hår på ett naturligt sätt ? Svaret är att endast använd endast naturmaterial! En hårborste i naturhår, ett biologiskt shampoo, vegetariska oljor, örter, växter. Naturens egna produkter som är gamla beprövade kunskaper, inget kan slå det.

 

Energiklippning
En klippteknik där allt går ihop i ett speciellt system, för att den ska tillgodogöra Dig så mycket energi som möjligt.

 

Hår och huvudmassage
Hår-och Huvudmassagen stärker och stimulerar cirkulationen och är avslappnande vilket medverkar till att undermuskulaturen i hårbotten stärks. Det gör att håret får bättre kvalite, växer bättre, blir glansigare och får mer volym.

Energiflödet i hår- och huvudmassagen lindrar och läker hela kroppen. Massagepunkterna på huvudet representerar punkterna på kroppen- precis som på fötterna.   Massagen ger dessutom en skön känsla av frid och harmoni- det är en lisa för kropp och själv.

 

Traditionell klippning
Givetvis erbjuder vi även traditionell klippning!

 

Hårkurer
Hos oss hittar du schampo, balsam och stylingprodukter från Maria Åkerberg.